2016-06-11 00:24:47• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Ne essen túlzásokba

Napi horoszkóp június 11-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ön szívesen kockáztat, de ezt most el kellene kerülnie, mert pénzügyi veszteséget jeleznek a bolygók. A Hold a Szűz jegyében áll, így figyelmét a munkájára, vagy az egészségére kellene koncentrálnia. Semmilyen téren ne essen túlzásokba.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma olyan ismereteket szerez, melyek barátai anyagi helyzetén javíthatnak. Mielőbb tárgyalja meg velük a kínálkozó lehetőségeket. A befektetés megtérül, és még önnek is haszna származhat a dologból!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Mára jó esélyeket adnak önnek a csillagok, de vigyázzon, ezeket most könnyű elrontani. Főleg arra kellene ügyelnie, hogy a beszélgetések, tárgyalások alatt megőrizze az objektivitását, és ne hagyja, hogy elragadják az indulatai. Ha így tesz, jelentős sikert könyvelhet el!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Talán valamit titkolt ön előtt a párja, vagy esetleg ön nem mondta el neki az igazat, mindenesetre ma fény derül valamire, és ez bizony komoly konfliktust okoz a párkapcsolatában. Egyetlen lehetőségük marad: a teljes őszinteség!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Képes odafigyelni az apró részletekre, elemző képessége remekül működik. Érzelmei felfokozott állapotban vannak. Vigyázzon, hogy ne tegyen elhamarkodott lépéseket, főleg a szívügyekben!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Feszült a légkör a munkahelyén, nem lehet előre tudni, hogy milyen változások vannak készülőben.. Legjobb, ha a véleményét most megtartja magának. Képességei kimagaslók, de ez még nem jelenti azt, hogy nincs miért aggódnia.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Semmi sem lehetetlen, amit már régóta el szeretne érni, de most kitartónak kell lennie, mert sok bosszúság érheti a mai napon. Egy nem várt nehézség akadályozza a munkában, és egy barátjától is kellemetlen híreket kaphat!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Munkahelyi titkok, rejtélyes ügyek kerülhetnek nyilvánosságra, az ezekkel való szembesülés nyugtalanítólag hathat önre. Ne vegyen mindent magára, a változások nem önt érintik! Próbáljon nem figyelni a pletykákra, inkább a munkájára koncentráljon!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma nem működik a megszokott rutin, ön pedig nehezen veszi az újabb és újabb akadályokat. Sajnos tapasztalnia kell, hogy sem a családtagjai, sem a barátai nem veszik olyan komolyan, mint kellene, és ebből akár veszekedés is lehet.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma minden feladatával nehézkesen halad. Alaposan rákapcsolt az utóbbi időben, és el is fáradt. Ideje volna egy kicsit félre tenni a munkát, és legalább az estéket pihenéssel tölteni.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma nagyon ingerült lesz, könnyen felkapja a vizet apróságokon is. Számoljon el tízig, mielőtt válaszolna! Véletlenül megbánthat valakit, aki pedig nem is ártott önnek. Kérjen bocsánatot az illetőtől.

Halak: II. 19. - III. 20.
Kissé unalmasnak találja a hétköznapjait. Vigyázzon, nehogy a kalandvágya végül túl nagy zavart okozzon életében. Főleg a szerelemben legyen óvatos!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: